3D-Wandpanelen geven een extra dimensie aan je wanden.

Breng de wanden tot leven met een product wat helemaal past in de tijd van duurzaamheid. De moderne en eco-vriendelijke 3D-wandpanelen zijn gemaakt van Bagasse. Bagasse is de vermalen vezels van de suikerrietplant. Deze vezels zijn ooit als restafval na de winning van de suiker uit de plant overgebleven en vormen nu de basis van dit makkelijk toepasbare milieuvriendelijke product. De grondstof voor de 3D-wandpanelen is 100% gerecycled, volledig composteerbaar en daardoor dus 100% biologisch afbreekbaar.

Makkelijk te monteren en schilderbaar in elke kleur.

De 3D-Wandpanelen zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk een opeenvolgend patroon vormen en dienen na montage overgeschilderd te worden. Dit kan in elke gewenste kleur. De muurpanelen kunnen op iedere muur in de woonkamer, in de eetkamer, in de hal of in de slaapkamer worden verwerkt, door elke doehetzelver! Of zorg voor een extra dimensie in de kamer door de panelen tegen het plafond te monteren. Klik hier voor de montage-instructies.
Niet zo'n klusser? Wij kunnen de panelen ook voor je monteren en schilderen. Voor een offerte klik je hier.
 

 

 • 3D-Wandpaneel: Jayden
  3D-Wandpaneel: Jayden

  3D-Wandpaneel Jayden is een nieuw model. Dit wandpaneel heeft een speelse vorm, maar door de eenvoud is deze perfect om een rustige uitstraling te creëren.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Maxwell
  3D-Wandpaneel: Maxwell

  3D-wandpaneel Maxwell is ook een nieuw model. Dit wandpaneel heeft een golvend patroon en past in een warm interieur.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Oberon
  3D-Wandpaneel: Oberon

  3D-Wandpaneel Oberon is een nieuw model en nu al onze favoriet. Door de speelse negen vierkanten op een tegel creëer je een supergave en speelse muur. Bij donker is dit wandpaneel mooi uit te lichten voor een warme sfeer.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Bricks
  3D-Wandpaneel: Bricks

  3D-Wandpaneel Bricks is het perfecte ontwerp voor iedereen die af wil van de originele bakstenen muur. Het 3D-wandpaneel heeft prachtige diepteverschillen in het reliëf, dat voor een speels lichteffect zorgt.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Caryotas
  3D-Wandpaneel: Caryotas

  Breng jouw muur tot leven met deze 'zonnestralen'. Door de onregelmatige verhoudig in de stralen is 3D-Wandpaneel Caryotas zeer leuk om mee te variëren qua richting om zo een bijzonder reliëf op de wand te creëren.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Craters
  3D-Wandpaneel: Craters

  3D-Wandpaneel Craters heeft een patroon van ronde vormen in verschillende diameters met dieptewerking door de kraters in de cirkels. Een fantastisch effect wordt gecreërd door met licht de panelen te beschijnen.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Cubes
  3D-Wandpaneel: Cubes

  3D-wandpaneel Cubes is voorzien van een strak en regelmatig patroon van negen kussentjes per paneel. Dit zorgt voor een moderne uitstraling op de wand. Deze 3D-wandpanelen zijn ook goed tegen het plafond te plaatsen.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Cullinans
  3D-Wandpaneel: Cullinans

  Klassiek en tegelijkertijd zeer modern. 3D-Wandpaneel Cullinans is de edelsteen onder de wandpanelen. Een prachtig diamantvormig patroon wat het licht op vele manieren opvangt en daardoor een fraai schaduwspel creëert aan de wand.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Dundees
  3D-Wandpaneel: Dundees

  3D-Wandpaneel Dundees weerspiegelt de goede smaak en stijl. Dundees is een mooi model met de uitstraling van een reptielenhuid. Deze wandpanelen geven een zeer gave schaduwwerking aan de wand.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Ellipses
  3D-Wandpaneel: Ellipses

  3D-Wandpaneel Ellipses is een strak model met vier ronde disks op een paneel, wat lijkt op Lego of noppenfolie. Dit wandpaneel geeft een strakke retro uitstraling op de wand, met een fraaie diepe schaduwwerking.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Flows
  3D-Wandpaneel: Flows

  Go with the Flow! 3D-Wandpaneel Flows heeft een regelmatig golvend patroon. Door dit artistieke lijnenspel kunnen deze wandpanelen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Gaps
  3D-Wandpaneel: Gaps

  3D-Wandpaneel Gaps is één van de opvallendste wandpanelen in de collectie. Dit wandpaneel heeft een zeer organische vorm met fraaie onregelmatige schaduwwerking en onderling doorlopend patroon.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Kites
  3D-Wandpaneel: Kites

  3D-Wandpaneel Kites is een strak model met vliegervormige figuren welke een subtiel 3d-effect op de wand geven. Het licht breekt in verschillende schakeringen op dit patroon doordat de vlakken in diverse richtingen lopen.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: NewWaves
  3D-Wandpaneel: NewWaves

  3D-Wandpaneel NewWaves heeft een vloeiend golvend patroon met verschillende breedtes in de golven, welke een doorlopend patroon vormen. Het 3D-wandpaneel zorgt op subtiele wijze voor leven op de wand.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Pebbles
  3D-Wandpaneel: Pebbles

  3D-wandpaneel Pebbles is voorzien van een onregelmatig patroon met het aanzicht van indrukken van rivierkeien, ofwel Pebbles! Een geweldig en fantasierijk model met een hoge visuele aantrekkingskracht.

  € 79,95
 • Vernieuwd model

  3D-Wandpaneel: Pitches
  3D-Wandpaneel: Pitches

  3D-wandpaneel Pitches is een rustig en strak model. Na plaatsing vormt dit wandpaneel vierkanten met opstaande hoeken op de wand. Subtiele schaduwwerking is het effect.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Saiphs
  3D-Wandpaneel: Saiphs

  3D-Wandpaneel Saiphs is een zeer strak model wandpaneel met meerdere ruitjes op één paneel. Het wandpaneel geeft het beeld van een uitvergrote traanplaat en geeft zeer gave effecten op een grote wand.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Sands
  3D-Wandpaneel: Sands

  3D-Wandpaneel Sands is een model wat een rechtlijnig golvend effect creëert op de wand, wat tevens zeer fraai aan te lichten is. Dit wandpaneel kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Splashes
  3D-Wandpaneel: Splashes

  3D-Wandpaneel Splashes is een speels model met opengewerkt ronde vormen in verschillende dimensies. Het patroon loopt door over de verschillende 3D-wandpanelen onderling. Een trendy en modern design.

  € 79,95
 • Populair

  3D-Wandpaneel: Squares
  3D-Wandpaneel: Squares

  3D-Wandpaneel Squares is de strakke variant van 3D-wandpaneelmodel Craters. Squares heeft vierkanten van verschillende afmetingen en verschillende hoogteniveaus. Deze wandpanelen geven een frisse en eigentijdse look aan de wand.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Sweeps
  3D-Wandpaneel: Sweeps

  3D-Wandpaneel Sweeps heeft een decoratief patroon van bladeren of klaver vier, met op- en aflopend reliëf.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Tetris
  3D-Wandpaneel: Tetris

  Wie kent het niet, de beroemde game Tetris, nu verkrijgbaar als eco 3D-wandpaneel!
  Creëer een strak lijnenspel aan de wand met dit leuke model.

  € 79,95
 • 3D-Wandpaneel: Vaults
  3D-Wandpaneel: Vaults

  3D-wandpaneel Vaults creëert een rechtlijnig golvend effect op de wand. Deze panelen zijn tevens zeer fraai aan te lichten. Vaults kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

  € 79,95
 • Op = op / populair

  3D-Wandpaneel: Waves
  3D-Wandpaneel: Waves

  3D-Wandpaneel Waves heeft een vloeiend golvend patroon met verschillende breedtes in de golven, welke een doorlopend patroon vormen.

  € 79,95 € 59,95
© 2012 - 2018 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel