Retour

 

Bedenktijd / Retouren
Mocht het bestelde artikel onverhoopt niet naar wens zijn, dan kun je het retourneren aan MuurTotLeven.nl. Graag ontvangen wij voorafgaand aan de retourzending een e-mail op info@muurtotleven.nl. Zo worden wij op de hoogte gesteld van jouw zending en kunnen wij je een retourformulier toe mailen. Of je downloadt het formulier hier

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar MuurTotLeven.nl zijn voor eigen rekening. Betreft de retourzending een deel van de bestelling dan krijg je vanzelfsprekend alleen het bedrag teruggestort van het artikel dat je retourneert.
Het terug te storten bedrag mag je binnen 14 dagen na aanmelding van het retour op je rekening verwachten.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen
Producten die met wenstekst of wensfoto zijn bedrukt vallen buiten het retourbeleid en worden daarom niet terug genomen.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je neemt hiervoor contact op via info@muurtotleven.nl of via 06 - 5066 4500 (tevens WhatsApp-nummer). Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel