Retour

 

Bedenktijd / Retouren
Mocht het bestelde artikel onverhoopt niet naar wens zijn, dan kun je het retourneren aan MuurTotLeven.nl. Graag ontvangen wij voorafgaand aan de retourzending een e-mail op info@muurtotleven.nl. Zo worden wij op de hoogte gesteld van jouw zending en kunnen wij je een retourformulier toe mailen. Of je kunt het formulier hier downloaden.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar MuurTotLeven.nl zijn voor eigen rekening. Betreft de retourzending een deel van de bestelling dan krijg je vanzelfsprekend alleen het bedrag teruggestort van het artikel dat je retourneert.
Het terug te storten bedrag mag je binnen 14 dagen na aanmelding van het retour op je rekening verwachten.
Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling -indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in originele verpakking en in een stevige kartonnen verzenddoos worden geretourneerd. Wij adviseren daarom de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.   
Artikelen die door het niet degelijk verpakken van jouw retourzending beschadigd zijn worden niet in behandeling genomen. Behandel het product dus met zorg.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is geen probleem. Je neemt hiervoor contact op via info@muurtotleven.nl of via 06 - 5066 4500 (tevens WhatsApp-nummer). Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

© 2012 - 2023 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel