Betaal alle producten veilig, vertrouwd en gemakkelijk met de volgende betaalmethoden:

 

  •  iDEAL 

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank.

Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
Klik hier om te lezen hoe iDeal werkt.

Wat kost het betalen met iDEAL?
Iedereen kan bij ons gratis betalen met iDEAL!

 

  • PAYPAL

Hoe werkt PayPal?
Klik hier om te lezen hoe PayPal werkt. 

 

  • Achteraf betalen van Klarna

Wat is achteraf betalen van Klarna?
Klik hier om daar achter te komen.
 

 

Betalen d.m.v. Bank Overboeking

Overboeking per bank betekent dat u, na het invoeren van jouw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of met een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

Hoe werkt een overboeking?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met een Bank Overboeking wilt betalen. Je krijgt alle gegevens zoals totaalbedrag en rekening nummer. Aan de hand van deze gegevens kun je handmatig het te betalen bedrag aan ons overmaken.

Internetbankieren
Via jouw eigen bank kun je op een vertrouwde en veilige manier het geld overboeken. Met de gegevens die je van mij ontvangt (totaalbedrag, ordernummer, rekening nummer) kun je in jouw eigen betaalomgeving het geld overboeken.

 

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel