Ik ben Marloes Rijsmus, moeder, partner en sinds augustus 2013 eigenaar van de online winkel MuurTotLeven.nl.

Na twee horeca-opleidingen gevolgd te hebben en een aantal jaren in dienstverband werkzaam te zijn geweest, heb ik in augustus 2013 besloten voor mezelf te beginnen. 

MuurTotLeven.nl is een webwinkel die niet door mijzelf is opgestart. Een jaar na oprichting heb ik het overgenomen. Het aangeboden assortiment sprak en spreekt mij zeer aan. 
Vooral de 3D-Wandpanelen zijn populair, doordat ze duurzaamheid zijn en het betaalbaar is.

Alle producten betrek ik bij mijn leveranciers. Helaas ben ik niet zo creatief om zelf iets te bedenken en ontwerpen ;-) 

Ik wil het assortiment van MuurTotLeven.nl graag nog verder uitbreiden en naar een hoger level brengen. Hierbij heb ik service en kwaliteit van de producten hoog in het vaandel staan. 

Een lang gekoesterde droom gaat binnenkort in vervulling. Een ruimte om mijn producten te tonen. Door participant te worden van het Wijks Woontheater kun je vanaf half oktober 2016 mijn producten eerst zien voordat je het koopt. Meer weten over dit initiatief, klik hier.

Dus ben je op zoek naar een mooie wanddecoratie, kijk gerust eens rond in mijn webwinkel en bij het Wijks Woontheater. Daarnaast ben ik je ook daar buiten graag van dienst.

Breng jouw muren tot leven met een mooi product van MuurTotLeven.nl!

Met vriendelijke groet,

Marloes Rijsmus

© 2012 - 2018 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel