"Breng met de wanddecoratie van MuurTotLeven.nl jouw muren tot leven".

 

Dat ik altijd al iets voor mezelf heb willen beginnen, zat er al vroeg in. Marloes Rijsmus eigenaar MuurTotLeven.nl

Tijdens logeerpartijtjes bij opa en oma speelden mijn zusje en ik altijd dat we een restaurant runden. Opa en oma waren de gasten en we verzorgden er ook nog een loterij bij om het de gasten optimaal naar de zin te maken.

Logisch was de stap om na de Havo naar de Middelbare Hotelschool te gaan, om daar vervolgens nog drie jaar Hoger Hotelmanagement aan toe te voegen.

Tijdens mijn opleiding werkte ik in een klein eethuis en kon ik de gasten, net als bij mijn opa en oma, een fijne avond bezorgen.

Dat ik in 2013 een net opgestarte webwinkel in wanddecoratie zou overnemen had ik niet verwacht. Maar toen ik de webwinkel zag, werd ik gelijk enthousiast! Inmiddels was ik moeder van 2 kinderen en leek het me ideaal om thuis te werken en de zorg voor hen te combineren.

Het eigen baas zijn en het mensen naar de zin maken zijn thema's die hier ook terugkomen.

"Want wat kan ik genieten van de verkoop van een mooi behang als ik weet dat de klant er ook van gaat genieten als het tegen de muur zit".


Inmiddels zijn we 10 jaar verder en heb ik al veel mensen blij mogen maken met een product uit de webwinkel., zijn we verhuisd naar een kantoorpand met showroom, heb ik het assortiment uitgebreid en aangepast, een mooi netwerk van samenwerkingen opgebouwd en dat allemaal zetten we nog vele jaren door.

Mijn favoriete producten zijn er best wel veel, maar ik dit is toch wel de top 3. Klik vooral op de afbeeldingen als jij mijn favoriete wandebekleding ook aan de muur wilt!

3D Wandpaneel Maxwell   Wandkleed Wanddoek Stilleven   Vanilla Lime behang Countryfied

Of de horeca dan niet trekt? Jawel, maar voor nu is het goed!

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel