Behangstalen aanvragen

Je ziet een onwijs gaaf behang op onze site, maar twijfelt of het behang echt wel bij jouw interieur past, Het zou zonde zijn als je de rol behang koopt en het is het net niet. Om teleurstelling te voorkomen, kun je vooraf een behangstaal opvragen. Deze hebben de grootte van een A4-tje waardoor je goed kunt inschatten of dit hèt behang is wat je zoekt.

 

Behangstalen bestellen - hoe doe je dat?

Wij bieden de stalenservice bij enkele behangsoorten aan. Je herkent dit aan de naam 'behangstaal' als je klikt op het dropdownmenu 'afmeting' rechts op de productpagina. Plaats de behangstaal in het winkelwagentje en ga naar de kassa waar je het staaltje met een paar muisklikken kunt bestellen.

Let op: Je kunt maximaal 5 stalen per bestelling kopen. Per A4 sample berekenen wij slechts € 4,95. De behangstalen zijn veelal binnen 2-3 dagen in je brievenbus! Voor leveringen in België berekenen we verzendkosten van af € 3,10.

Als bij een bepaald behang de mogelijkheid 'behangstaal' niet in het dropdownmenu op de productpagina te zien is, is het helaas niet mogelijk om een sample op te sturen.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel