Al onze producten worden door één van de volgende postorderbedrijven bezorgd:

ups.jpg   DHL     PostNL   DPD
 

De bestelling zal uiterlijk 21 dagen na opgaaf worden geleverd. MuurTotLeven.nl streeft ernaar om het product binnen 5 werkdagen te leveren. Is dit niet mogelijk omdat de bestelling tijdelijk niet op voorraad is, is er om een andere reden vertraging of kan een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 21 dagen na plaatsing van de bestelling bericht.

Levertijden
De bezorgtijden zijn tussen 9 uur 's ochtends en 18 uur 's avonds. Helaas kunnen wij het moment van bezorging niet garanderen. Bij de aflevering vraagt de chauffeur meestal om een handtekening voor ontvangst.

Niet thuis?
Mocht je onverhoopt niet thuis zijn dan zal de chauffeur een notitie achterlaten en in de regel de eerstvolgende werkdag opnieuw langskomen om de bestelling aan te bieden. Ben je de tweede keer weer niet thuis, dan zal het pakket bij het depot van het desbetreffende postorderbedrijf opgehaald moeten worden.

Verzendkosten
Wij rekenen geen (extra) verzendkosten. Zo ontstaan er geen verrassingen bij het afrekenen en betaal je de prijs die je bij het artikel ziet.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel