3D-Wandpaneel Liam

Artikel 2 van 26
€ 44,95 (inclusief btw)

Aantal in doos
12 panelen, 3 m²

Materiaal
Bagasse (rest van suikkerrietplant)

Levering
Gratis / 2-4 werkdagen

3D Wandpaneel Liam

Breng jouw muur tot leven met dit patroon van geometrische vormen, met diepteverschillen in het reliëf. Wandpaneel Liam is nieuw in het assortiment en zorgt voor een speelse dimensie aan de wand van jouw woonkamer of eetkamer.

 

Eco-vriendelijk

De panelen zijn gemaakt van bagasse. Bagasse is de vermalen vezels van de suikerrietplant. Deze vezels zijn ooit als afval na suikerwinning achtergebleven. De suikervezel is een van 's werelds meest hernieuwbare grondstof met tot wel 3 oogsten per jaar. Jaarlijks wordt er meer dan 1,2 miljard ton suikerriet geoogst. Van elke 3 ton suikerriet blijft 1 ton bagasse over.

De grondstof van de wandpanelen is volledig composteerbaar en dus biologisch afbreekbaar. Door het afval te hergebruiken en niet te verbranden kun je hier met recht spreken van een eco-vriendelijk product.

 

Makkelijk te monteren en schilderbaar in elke kleur

De 3D-Wandpanelen zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk een sierlijk patroon vormen en dienen na montage overgeschilderd te worden. Dit kan in elke gewenste kleur. De muurpanelen kunnen op iedere muur in de woonkamer, in de eetkamer, in de hal of in de slaapkamer worden verwerkt, door elke doehetzelver! Of zorg voor een extra dimensie in de kamer door de panelen tegen het plafond te monteren. Klik hier voor de montage-instructies.

 

Verpakking, verzending en levertijd

De 3D-wandpanelen hebben een afmeting van 50 x 50 cm en zijn per 12 stuks verpakt in een doos. De genoemde prijs is de prijs per doos (12 panelen/3 m²) inclusief BTW.

Verzending binnen Nederland is gratis

De levertijd bedraagt 2-4 werkdagen.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel