3D-Wandpaneel Squares

Vorige Artikel 21 van 26 Volgende
€ 59,95 (inclusief btw)

Formaat
50 x 50 cm

Materiaal
Bagasse (rest van suikkerrietplant)

Levering
Gratis / 2-4 werkdagen

3D Wandpaneel Squares

 

3D-Wandpaneel Squares heeft vierkanten van verschillende afmetingen en verschillende hoogteniveaus. Deze wandpanelen geven een frisse en eigentijdse look aan de wand.

 

Eco-vriendelijk

De panelen zijn gemaakt van bagasse. Bagasse is de vermalen vezels van de suikerrietplant. Deze vezels zijn ooit als afval na suikerwinning achtergebleven. De suikervezel is een van 's werelds meest hernieuwbare grondstof met tot wel 3 oogsten per jaar. Jaarlijks wordt er meer dan 1,2 miljard ton suikerriet geoogst. Van elke 3 ton suikerriet blijft 1 ton bagasse over.

De grondstof van de wandpanelen is volledig composteerbaar en dus biologisch afbreekbaar. Door het afval te hergebruiken en niet te verbranden kun je hier met recht spreken van een eco-vriendelijk product.

 

Makkelijk te monteren en schilderbaar in elke kleur

De 3D-Wandpanelen zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk een opeenvolgend patroon vormen en dienen na montage overgeschilderd te worden. Dit kan in elke gewenste kleur. De muurpanelen kunnen op iedere muur in de woonkamer, in de eetkamer, in de hal of in de slaapkamer worden verwerkt, door elke doehetzelver! Of zorg voor een extra dimensie in de kamer door de panelen tegen het plafond te monteren. Klik hier voor de montage-instructies.

 

Verpakking, verzending en levertijd

De 3D-wandpanelen hebben een afmeting van 50 x 50 cm en zijn per 12 stuks verpakt in een doos. De genoemde prijs is de prijs per doos (12 panelen/3m2) inclusief BTW.

Verzending binnen Nederland is gratis. Voor België en Duitsland berekenen wij € 10,00.

De levertijd bedraagt 2-4 werkdagen.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel