Brievenbus Berken

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 119,95 (inclusief btw)

Brievenbus met berkenprint

De berk is een sierlijke en elegante boom met neerhangende of opgaande takken. Een vriendelijke boom ook, symbool van fijnheid en bekoorlijkheid. De berk wordt ook wel de Lady van het Woud of De Witte Vrouw met de Groene Sluier genoemd.

Deze brievenbus met berkenprint hangt prachtig naast een donkere voordeur, zodat het wit van de berken nog beter tot zijn recht komt.

 

Een ruime, robuuste brievenbus

De post wordt via de bovenkant in deze overwegend bruine bus gedeponeerd. De afmeting van de sleuf is 330 mm x 35 mm. Deze sleuf is zo groot dat er C-4 enveloppen doorheen passen. De ruimte in de brievenbus en het stevige cilinderslot zorgen er voor dat de post veilig een aantal dagen in de brievenbus kan zitten. 

Aan de onderkant van de UV-bestendige brievenbus is een speciale ruimte voor de kranten. Het 'krantenvak' heeft een ruime opening aan beide zijden.

Alle accessoires om de brievenbus te bevestigen worden meegeleverd. Het montagemateriaal bevat bijpassende schroeven en pluggen. Er wordt tevens een gedetailleerde instructie bijgevoegd waardoor montage zeer eenvoudig is.

 

Kenmerken

Maten
Afmeting van de brievenbus: (B) 39 cm x (H) 46 cm x (D) 13 cm
Afmetingen van de sleuf: (L) 33 cm x (B) 3,5 cm

Kleur
Wit, lichtbruin

Eigenschappen
Ruime openingen en binnenruimte
- Stevig cilinderslot
- Inclusief krantenvak
- Krasvast en UV-bestendig

Materiaal
- Solide metalen behuizing 
- Weersbestendige UV-folie

 

Levering en prijs

De brievenbus wordt geleverd met 2 sleutels en het montagemateriaal. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. De verzending is gratis.

© 2012 - 2022 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel