De design brievenbus is een feestje voor de postbode.

De unieke design brievenbussen van MuurTotLeven.nl zijn originele verjaardagscadeaus of om jezelf te verwennen. De brievenbussen zijn voorzien van allerlei dessins. Van bloemen en planten tot foto's van over de hele wereld. De brievenbussen fleuren de gevel op en bezorgen de postbode een feestje!

Kleur in de lente, de zomer, de herfst en de winter!

De robuuste brievenbussen zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal. Ze zijn weerbestendig en UV-bestendig. 
Een envelop van C4-formaat past er prima in. De ruimte binnenin en het stevige cilinderslot zorgen er voor dat de post veilig een aantal dagen in de bus kan zitten. De onderkant is voorzien van een speciale ruimte voor de kranten. Het 'krantenvak' heeft een ruime opening aan beide zijden. 

De brievenbus wordt geleverd met 2 sleutels en alle accessoires voor bevestiging aan de muur of om de brievenbus staand te plaatsen. 

Eigen afbeelding, logo of naam kan ook op de brievenbus.

Het is ook mogelijk om de brievenbussen te voorzien van een eigen afbeelding. Kijk daarvoor onder het kopje "Eigen afbeelding gebruiken".
Daarnaast kun je ook kiezen om een voorbewerkte brievenbus te voorzien van een naam en een huisnummer. Deze zijn terug te vinden onder het kopje "Eigen teksten".

Levering en prijs.

De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en de verzending is gratis.

© 2012 - 2018 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel