Deze brievenbussen zijn een feestje voor de postbode

De unieke brievenbussen van MuurTotLeven.nl zijn originele verjaardagscadeaus of om jezelf te verwennen. De brievenbussen zijn voorzien van allerlei dessins. Van dieren, retro & vintage tot foto's van over de hele wereld. De brievenbussen fleuren de gevel op en bezorgen de postbode een feestje!

 

Eigen afbeelding, logo of naam kan ook op de brievenbus

Het is ook mogelijk om de brievenbussen te voorzien van een eigen afbeelding. Kijk daarvoor onder het kopje "Eigen afbeelding gebruiken".
Daarnaast kun je ook kiezen om een voorbewerkte brievenbus te voorzien van een naam en een huisnummer. Deze zijn terug te vinden onder het kopje "Eigen teksten".

 

    Brievenbus met tekst en nummer   Brievenbus met dieren

 

Brievenbus met diverse afbeeldingen      Brievenbus met houtlook      Brievenbus voor kinderen
(meer categorieën onder de tekst)

 

Kleur in de lente, de zomer, de herfst en de winter!

De robuuste brievenbussen zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal.  
Een envelop van C4-formaat past er prima in. De ruimte binnenin en het stevige cilinderslot zorgen er voor dat de post veilig een aantal dagen in de bus kan zitten. De onderkant is voorzien van een speciale ruimte voor de kranten. Het 'krantenvak' heeft een ruime opening aan beide zijden. 

De brievenbus wordt geleverd met 2 sleutels en alle accessoires voor bevestiging aan de muur of om de brievenbus staand te plaatsen (paal voor staande plaatsing wordt niet mee geleverd). 

 

Brievenbus met mensen      Brievenbus met afbeeldingen uit de natuur      Brievenbus met afbeeldingen van planten en bloemen  

Brievenbus met retro en vintage afbeeldingen      Brievenbus met foto's van over de hele wereld

 

 

Levering en prijs

De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en de verzending is gratis.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel