Brievenbus Freijo

Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 119,95 (inclusief btw)

Brievenbus met houtlook

Freijo is een houtsoort uit tropisch Midden- en Zuid-Amerika. Vroeger werd dit hout in Groot-Britannië verhandeld onder de namen als Braziliaans noten en Braziliaans teak. 
Freijo heeft een geelbruine kleur met een donkerdere streepkleuring, ook soms roze of donkerbruin met een donkergetinte strepenfiguratie. Het hout heeft een kruidige geur. Eigenlijk is het jammer dat de geur niet om de brievenbus heen hangt ;-)

 

Een ruime, robuuste brievenbus

De post wordt via de bovenkant in de bus gedeponeerd. De afmeting van de sleuf is 330 mm x 35 mm. Deze sleuf is zo groot dat er C-4 enveloppen doorheen passen. De ruimte in de brievenbus en het stevige cilinderslot zorgen er voor dat de post veilig een aantal dagen in de brievenbus kan zitten. 

Aan de onderkant van de UV-bestendige brievenbus is een speciale ruimte voor de kranten. Het 'krantenvak' heeft een ruime opening aan beide zijden.

Alle accessoires om de brievenbus te bevestigen worden meegeleverd. Het montagemateriaal bevat bijpassende schroeven en pluggen. Een gedetailleerde instructie is bijgevoegd waardoor montage zeer eenvoudig is. 

 

Kenmerken

Maten
Afmeting van de brievenbus: (B) 39 cm x (H) 46 cm x (D) 13 cm
Afmetingen van de sleuf: (L) 33 cm x (B) 3,5 cm

Materiaal
- Weersbestendige UV-folie
- Solide metalen behuizing

Eigenschappen
Ruime openingen en binnenruimte
- Stevig cilinderslot
- Inclusief krantenvak
- Krasvast, vocht- en UV-bestendig

Kleur
Bruin, lichtbruin, donkerbruin

 

Levering en prijs

De brievenbus wordt geleverd met 2 sleutels en het montagemateriaal. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. De verzending is gratis.

© 2012 - 2022 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel