Behang Industrie Beton (vanaf)

Artikel 3 van 29
€ 84,95 (inclusief btw)

Behang met betonlook

Nieuw bij MuurTotLeven.nl is behang met betonlook. Deze look is helemaal de trend tegenwoordig. Steeds meer mensen waarderen de decoratieve waarde van beton. En dat is logisch! Het is stoer, robuust en heeft een strakke, maar toch warme uitstraling. Je kunt verven, maar waarom niet behangen? 

Geen aannemers over de vloer, geen geklieder met betonstuc. Smeer de wanden in met behanglijm en plak het vliesbehang er zo tegen aan. Dat is namelijk een groot voordeel van dit soort behang. In een mum van tijd heb je de wand in jouw slaapkamer, woonkamer of zelfs in de keuken of hal voorzien van betonlook.

Wacht niet langer met bestellen, dit behang is erg populair onder de doe-het-zelvers.

Vind je het patroon van deze mural iets te grof, bekijk dan ook deze versie eens.

 

Verschillende maten

Het vliesbehang ”Industrie - Beton” is verkrijgbaar in een vierkant en brede variant, in verschillende afmetingen (bxh) t.w.:

Vierkant
192 x 192 cm
240 x 240 cm
288 x 288 cm
336 x 336 cm

Breed
288 x 190 cm
336 x 225 cm
384 x 255 cm
432 x 290 cm 
480 x 320 cm

 

Hoe wordt het behang geleverd?Behang knippen

Je ontvangt het behang aan één stuk, opgerold in de doos. De rol bestaat uit banen van 48 cm breed (zo breed is de rol dus ook) en is voorzien van knip-/snijlijnen, zodat je er zelf gemakkelijk banen van kunt knippen of snijden. Wees niet te huiverig voor het knippen of snijden, dit is prima zelf te doen. Het plaatje hiernaast geeft een duidelijk beeld van hoe het behang op de rol zit.

Wanneer alles in banen geknipt is, zullen deze perfect op elkaar aansluiten.

Over de lijm hoef je je ook geen zorgen te maken. Deze wordt in een passende hoeveelheid meegeleverd.

 

Wanneer wordt mijn betonlook behang geleverd?

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, gaan de fabrieksmedewerkers voor je aan de slag. Elk behang wordt op afroep gemaakt, wat betekent dat we geen voorraad hebben. Voor ons heel fijn, maar dat houdt wel in dat de levertijd iets langer duurt dan je van de meeste webshops gewend bent. Echter gaan wij voor kwaliteit en willen we dat je tevreden bent over het product. Houd daarom rekening met een levertijd van circa 5 werkdagen (feestdagen niet meegerekend).

 

Drukproces

Wij laten dit vliesbehang drukken bij een fabriek in Europa. Zij gebruiken 100% groene stroom tijdens een klimaatneutraal productieproces. Daarnaast gebruiken zij gecertificeerd inkten, waarmee de print een heldere kwaliteit krijgt en licht- en UV-bestendig is.

 

Voordelen vliesbehang

Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van papieren behang. Bij vliesbehang breng je de behanglijm aan op de muur en niet op het behang. Dit scheelt veel geklieder met de lijm, maar je hebt ook geen behangtafel nodig. 

Daarnaast is vliesbehang veel sterker, bestand tegen temperatuurschommelingen, trekt het niet krom en is het direct te verwerken, omdat de lijm geen inweektijd nodig heeft.

 

Hoe behang ik?

Voor dit type behang hoef je niet een hele goede behanger te zijn. Het aanbrengen op de muur is heel gemakkelijk. Mocht je toch een beetje hulp nodig hebben, raadpleeg dan onze montagehandleiding online. Deze handleiding wordt ook meegezonden met de bestelling.

 

Ondergrond voor behang

Check eerst de muur voordat je gaat behangen. Zitten er geen putten of obstakels in? Is dat wel het geval dan maak je de putten eerst dicht en de obstakels verwijder je. Doe je dit niet, dan zie je dit altijd door het behang heen. En dat is zonde!

Is de muur net geschilderd of gestuct? Dan raden we aan minimaal 3 weken te wachten alvorens het behang aan te brengen.

Voor muren met een sterk contrasterende kleur adviseren we om eerst een primer aan te brengen, zodat de kleur niet door het behang heen komt.

 

Materiaaleigenschappen

  • Bestand tegen vocht
  • In banen verwijderbaar, zelfs na jaren
  • Vrij van PVC
  • Brandvertragend
  • Vliespapier / geweven papier 122 g / m²
  • Sneldrogend


Prijs van behang en verzending

De genoemde prijzen zijn vrij van BTW (o.g.v. artikel 25 Wet OB) en de verzending is gratis.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel