Populair

Behang Betonlook (vanaf)

Vorige Artikel 2 van 29 Volgende
€ 84,95 (inclusief btw)

Betonlook op de muur

Betonlook is helemaal de trend tegenwoordig. Steeds meer mensen waarderen de decoratieve waarde van beton in de woonkamer of in de slaapkamer. En dat is logisch! Het is stoer en heeft een strakke, maar toch warme uitstraling. Wil jij ook zo'n robuuste muur, maar zie je het niet zitten om de wand te (laten) stucen of te schilderen? Met dit vliesbehang creëer je binnen korte tijd een stoere betonwand. 

Dit grijskleurige, brandvertragende behang lijkt namelijk echt op een muur met betonstuc. Zelfs de onregelmatigheden zijn er in te zien. Iedereen zal denken dat je de wand duur hebt laten behandelen. Maar jij weet beter ;-)

Deze betonlook past in iedere kamer, denk hierbij aan de woonkamer, de slaapkamer of zelfs in de keuken. Daarnaast past het goed in een industrieel interieur. Dus wacht niet langer en koop deze look!

 

Verschillende maten

Het behang ”Betonlook” is verkrijgbaar in vliesbehang 122 gr/m² en in vliesbehang 152 gr/m². Het voordeel van de 152 grams is dat dit steviger materiaal is.

Daarnaast is het behang in een vierkant en brede variant verkrijgbaar, in verschillende afmetingen (bxh) t.w.:

Vierkant
192 x 192 cm
240 x 240 cm
288 x 288 cm
336 x 336 cm

Breed
288 x 190 cm
336 x 225 cm
384 x 255 cm
432 x 290 cm
480 x 320 cm

 

Mijn wand wijkt af van de standaardmaten. Wat nu?

Wij maken dit behang ook op maat. Dus als de standaardmaten niet de maten zijn waar je naar op zoek bent, dan maken we het speciaal voor jou. Tot 672 cm breed en 400 cm hoog. Geef daarvoor de maten van de muur (incl. 5 cm rondom extra) per e-mail door en wij sturen je een offerte.

Gepersonaliseerde producten zijn van het retourrecht uitgesloten.

 

Hoe wordt het behang geleverd?Behang in banen knippen

Het behang komt op een rol. Deze rol is voorzien van banen van 48 cm breed en van snij-/kniplijnen. Zelf de banen knippen of snijden is erg gemakkelijk. Ben daar dus niet te huiverig voor. Kijk maar naar het plaatje hiernaast.

De banen sluiten goed op elkaar aan en trekken niet krom tijdens het drogen. Dat drogen gebeurt trouwens vrij snel. Ook de lijm (die bij de bestelling meegeleverd wordt) heeft geen inweektijd nodig, zodat het behang binnen korte tijd op de muur zit. 

Mocht je dit behang na een tijdje toch zat zijn, dan is het gemakkelijk in banen weer te verwijderen.

 

Wanneer wordt mijn behang geleverd?

Alle behangmotieven maken we speciaal voor jou. Daardoor duurt het een paar dagen voordat je de bestelling in huis hebt. Houd in ieder geval rekening met 5 werkdagen. Maar zodra het eenmaal in huis is, kun je los gaan!

 

Drukproces

Wij laten dit behang maken bij een fabriek in Europa. Deze fabriek werkt met 100% groene stroom tijdens een klimaatneutraal productieproces. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gecertificeerde inkten. Desondanks heeft het vliesbehang een heldere kwaliteit en is het licht- en UV-bestendig.

 

Wat is het voordeel van vliesbehang?

Vliesbehang is zeer makkelijk te verwerken. In tegenstelling tot papieren behang smeer je de lijm op de muur in plaats van op de banen. Zo heb je geen geklieder met behanglijm en een behangtafel is ook overbodig.

 

Hoe behang ik?

Heb je geen idee hoe je vliesbehang het beste kunt monteren? Raadpleeg dan onze montagehandleiding eens. Die helpt je een flink eind op weg. Lees daarnaast ook nog even de tips voor de ondergrond van het behang onder het volgende kopje.

 

Ondergrond voor behang

Voor je gaat behangen, dien je eerst te checken of de muur 'behangklaar' is. Is de muur schoon? Zitten er geen obstakels in de muur? Denk aan putten en uitsteeksels. Deze moeten eerst dicht gemaakt worden en de uitsteeksels moeten verwijderd worden. Doe je dit niet, dan zie je de oneffenheden door het behang heen. En dat is zonde.

Bij net geschilderde of gestucte muren is het aan te raden minimaal 3 weken te wachten voordat het vliesbehang geplaatst wordt. En voor muren met een sterk contrasterende kleur adviseren wij een witte primer aan te brengen voordat het vliesbehang gemonteerd wordt.

 

Materiaaleigenschappen

  • Vrij van PVC
  • Vliespapier / geweven papier 122 gr/m² of 152 gr/m²
  • Mat papieroppervlak
  • Bestand tegen temperatuurschommelingen
  • Bestand tegen vocht

 

Prijs van behang en verzending

De genoemde prijzen zijn incl. BTW en de verzending is gratis.

 

 

Bij klanten thuis

Tilly: "Ik ben er heel blij mee".

Behang met betonlook

© 2012 - 2023 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel