Nieuw

Behang Zebra in the Dark (vanaf)

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 84,95 (inclusief btw)

Behang met zebra's

Rustig stappend trekken de zebra's verder naar hun plek van bestemming. Deze zwart-wit gestreepte dieren zijn afkomstig uit het midden en het zuiden van Afrika en leven daar in grote kuddes.

 

Verschillende maten

Het vliesbehang ”Zebra in the Dark” is alleen verkrijgbaar in de vierkant variant, in verschillende afmetingen (bxh) t.w.:


192 x 192 cm
240 x 240 cm
288 x 288 cm
336 x 336 cm

 

Hoe wordt het behang verzonden?Volg de kniplijnen op het behang

Ons vliesbehang ontvang je aan één stuk, opgerold in de doos. Het behang is voorzien van een snijlijn, zodat je er zelf gemakkelijk banen van kunt knippen / snijden. Dit is heel gemakkelijk te doen. Zie de afbeelding hiernaast.

Daarnaast wordt de bestelling voorzien van een passende hoeveelheid behanglijm. Deze hoef je dus niet zelf te halen, maar zit in zakjes bij het behang in de doos. De lijm heeft geen inweektijd nodig, kan direct op de muur gesmeerd worden en, als het behang er tegen aan zit, heeft het een korte droogtijd. 

Verder wordt er een montagehandleiding meegezonden zodat je in een mum van tijd van je mooie behangetje kunt genieten.

 

Wanneer wordt mijn behang geleverd?

Als je besluit deze gave zwarte witte print te bestellen, dan dien je rekening te houden met een levertijd van circa 5 werkdagen. Het behang wordt na jouw bestelling pas voor je gemaakt, vandaar dat een paar dagen duurt. Maar dat is toch geen probleem? Dit mooie behang is het wachten waard.

 

Drukproces

Het behang laten wij maken bij een fabriek in Europa. Deze fabriek werkt met 100% groene stroom tijdens een klimaatneutraal productieproces. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gecertificeerde inkten. Desondanks heeft het vliesbehang een heldere kwaliteit en is het licht- en UV-bestendig.

 

Wat is het voordeel van vliesbehang?

Vliesbehang is zeer makkelijk te verwerken. In tegenstelling tot papieren behang smeer je de lijm op de muur in plaats van op de banen. Zo heb je geen geklieder met behanglijm en een behangtafel is ook overbodig.

 

Ondergrond voor behang

Voor je gaat behangen, dien je eerst te checken of de muur 'behangklaar' is. Is de muur schoon? Zitten er geen obstakels in de muur? Denk aan putten en uitsteeksels. Deze moeten eerst dicht gemaakt worden en de uitsteeksels moeten verwijderd worden. Doe je dit niet, dan zie je de oneffenheden door het behang heen. En dat is zonde.

Bij net geschilderde of gestucte muren is het aan te raden minimaal 3 weken te wachten voordat het vliesbehang geplaatst wordt. En voor muren met een sterk contrasterende kleur adviseren wij een witte primer aan te brengen voordat het vliesbehang gemonteerd wordt.

 

Materiaaleigenschappen

  • Vliespapier / geweven papier 122 g / m²
  • Mat papieroppervlak
  • Bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen
  • Vrij van PVC
  • Brandvertragend
  • Kleur: zwart, wit

 

Prijs van behang en verzending

De genoemde prijzen zijn vrij van BTW (o.g.v. artikel 25 Wet OB) en de verzending is gratis.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel