Behang Absolut Sylt II

Artikel 1 van 1
€ 104,95 (inclusief btw)

Behang met meeuwen

Op dit vliesbehang is een schitterende zwartwit foto te zien van een ruige zee die zich tegen de paalhoofden stort met meeuwen rondom op zoek naar iets eetbaars.

 

Verschillende maten

Het fotobehang ”Absolut Sylt II” is alleen verkrijgbaar in een brede variant, in verschillende afmetingen (bxh) t.w.:

Breed
288 x 190 cm
336 x 225 cm
384 x 255 cm
432 x 290 cm
480 x 320 cm

 

Behang op maat

Daarnaast is het ook mogelijk een afwijkende maat te bestellen zolang de breedte maar tussen de 60 en 672 cm en de hoogte tussen de 100 en 400 cm ligt. Hierdoor kun je dit behang helemaal aanpassen aan de afmetingen van jouw wand. Ons advies is wel om rondom 5 cm extra te bestellen, aangezien geen enkele muur recht is. 

Heb je interesse in de afwijkende maat? Stuur een e-mail en we helpen je graag verder.

 

Hoe wordt het behang geleverd?Behang in banen knippen

Het behang komt op een rol. Deze rol is voorzien van banen van 48 cm breed en van snij-/kniplijnen. Zelf de banen knippen of snijden is erg gemakkelijk. Ben daar dus niet te huiverig voor. Kijk maar naar het plaatje hiernaast.

De banen sluiten goed op elkaar aan en trekken niet krom tijdens het drogen. Dat drogen gebeurt trouwens vrij snel. Ook de lijm (die bij de bestelling meegeleverd wordt) heeft geen inweektijd nodig, zodat het behang binnen korte tijd op de muur zit. 

Mocht je dit behang na een tijdje toch zat zijn, dan is het gemakkelijk in banen weer te verwijderen.

 

Wanneer wordt mijn behang geleverd?

Alle behangmotieven maken we speciaal voor jou. Daardoor duurt het een paar dagen voordat je de bestelling in huis hebt. Houd in ieder geval rekening met 5 werkdagen. Maar zodra het eenmaal in huis is, kun je los gaan!

 

Drukproces

Wij laten dit behang maken bij een fabriek in Europa. Deze fabriek werkt met 100% groene stroom tijdens een klimaatneutraal productieproces. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gecertificeerde inkten. Desondanks heeft het vliesbehang een heldere kwaliteit en is het licht- en UV-bestendig.

 

Wat is het voordeel van vliesbehang?

Vliesbehang is zeer makkelijk te verwerken. In tegenstelling tot papieren behang smeer je de lijm op de muur in plaats van op de banen. Zo heb je geen geklieder met behanglijm en een behangtafel is ook overbodig.

 

Hoe behang ik?

Heb je geen idee hoe je vliesbehang het beste kunt monteren? Raadpleeg dan onze montagehandleiding eens. Die helpt je een flink eind op weg. Lees daarnaast ook nog even de tips voor de ondergrond van het behang onder het volgende kopje.

 

Ondergrond voor behang

Voor je gaat behangen, dien je eerst te checken of de muur 'behangklaar' is. Is de muur schoon? Zitten er geen obstakels in de muur? Denk aan putten en uitsteeksels. Deze moeten eerst dicht gemaakt worden en de uitsteeksels moeten verwijderd worden. Doe je dit niet, dan zie je de oneffenheden door het behang heen. En dat is zonde.

Bij net geschilderde of gestucte muren is het aan te raden minimaal 3 weken te wachten voordat het vliesbehang geplaatst wordt. En voor muren met een sterk contrasterende kleur adviseren wij een witte primer aan te brengen voordat het vliesbehang gemonteerd wordt.

 

Materiaaleigenschappen

  • Vrij van PVC
  • Vliespapier / geweven papier 122 g / m²
  • Mat papieroppervlak
  • Bestand tegen temperatuurschommelingen
  • Bestand tegen vocht

 

Prijs van behang en verzending

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en de verzending is gratis.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel