3D-Wandpaneel Caryotas

Vorige Artikel 2 van 27 Volgende
€ 59,95 (inclusief btw)

Formaat
50 x 50 cm, 12 panelen, 3 m2

Materiaal
Bagasse (suikerriet)

Levering
2-4 werkdagen

Breng jouw muur tot leven met deze 'zonnestralen'. Door de onregelmatige verhouding in de stralen is 3D-wandpaneel Caryotas zeer leuk om mee te variëren qua richting om zo een bijzonder reliëf op de wand te creëren.
 

Eco-vriendelijk

De panelen zijn gemaakt van bagasse. Bagasse is de vermalen vezels van de suikerrietplant. Deze vezels zijn ooit als afval na suikerwinning achtergebleven. De suikervezel is een van 's werelds meest hernieuwbare grondstof met tot wel 3 oogsten per jaar. Jaarlijks wordt er meer dan 1,2 miljard ton suikerriet geoogst. Van elke 3 ton suikerriet blijft 1 ton bagasse over.

De grondstof van de wandpanelen is volledig composteerbaar en dus biologisch afbreekbaar. Door het afval te hergebruiken en niet te verbranden kun je hier met recht spreken van een eco-vriendelijk product.

 

Makkelijk te monteren en schilderbaar in elke kleur

De 3D-Wandpanelen zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk een speels patroon vormen en dienen na montage overgeschilderd te worden met latex / muurverf. Dit kan in elke gewenste kleur. De muurpanelen verwerk je op iedere muur in de woonkamer, in de eetkamer, in de hal of in de slaapkamer en zijn geschikt voor elke doehetzelver! Klik hier voor de montage-instructies.

 

Verpakking, verzending en levertijd

De 3D-wandpanelen hebben een afmeting van 50 x 50 cm en zijn per 12 stuks verpakt in een doos. De genoemde prijs is de prijs per doos (12 panelen/3m2) inclusief BTW.

Verzending binnen Nederland is gratis

De levertijd bedraagt 2-4 werkdagen.

© 2012 - 2023 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel