Koperbehang

Behang met koper; voor extra glans in je interieur

 

Makkelijk te combineren, stoer, warm en een echte trend. Koper in je interieur. Je houdt er van of niet. Maar het kan zoveel toevoegen aan de sfeer in je woon- of slaapkamer. Koper is goed te combineren met pasteltinten, maar zeker ook met grijs, wit en zwart.

Tot voor kort zagen we hier en daar wat koper accenten in armaturen of kandelaars. Tegenwoordig vind je veel woonaccessoires in het koper, maar ook bij de raam-  en wandbekleding is de trend in gezet.

 

Wat is koperbehang?

Kopervliesbehang (260 gram/m²) is een high-end vormvaste behangsoort met een metallic getextureerde toplaag. De basis is gemaakt van een stofachtig materiaal met lange vezels, die aan elkaar worden gehecht door een warmtebehandeling. Dit proces zorgt er voor dat het product extreem duurzaam is. Het drukken van prints over deze ondergrond creëert mooi en uniek behang, wat gebruikt wordt in elke branche.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van behang met koper?

De belangrijkste kenmerken van dit exclusieve behang zijn:

  • Een vormvast en high-end product
  • Aanzienlijk sterker dan standaardbehang
  • De print wordt bepaald door het kopereffect
  • Kan in droge omstandigheden verwijderd worden, met dien verstande dat de juiste behanglijm is gebruikt

 

Koper in de Vanilla Lime Collectie

De collectie van Vanilla Lime (Noordwand) is een behangcollectie voor de out-of-the-box denker. Naast gewaagde prints bevat de collectie ook stevig behang met koperprints.

Het behang Space Monkey is daar een mooi voorbeeld van. De aap in het ruimtepak komt geheel in het koper. Dit geeft het behang een mooie metallic glans wat goed uitkomt aan een muur in de woonkamer, slaapkamer of zelfs op een kantoor.

Sorteer op
© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel