Boomstammen in huis en tuin

De tijd van het alleen maar opbranden van bomen in de open haard is voorbij. Met boomstammen kun je tegenwoordig hele leuke dingen doen in de tuin en in het interieur.
 

Boomstammen in de tuin

Spelletje op boomstam

Om kinderen te stimuleren om meer buiten te spelen, kun je heel gemakkelijk de spelletjes naar buiten verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan bordspellen op een boomstam. Zoals het spelletje boter, kaas en eieren. Wanneer je mooie steentjes zoekt en beschildert, heb je de uniekste fiches om mee te spelen.
Maak een mooie schommel of leg een parcours af via de stronken.

 Boomstamparcours Boomstamschommel

 

Of wat dacht je van heerlijk met vrienden buiten eten en drinken aan een picknicktafel gemaakt van stammen. Oké, dat vergt wat spierballen om in elkaar te zetten, maar zo waan je je wel één met de natuur.

 

Boomstamtafel

 

 

Boomstammen in huis

Inmiddels zijn de stammen ook niet meer weg te denken uit het interieur. Van kleine boomstammen maak je onderzetters, plantenbakjes of waxinelichthoudertjes. Van grotere stukken boom kun je vrij gemakkelijk krukjes of (bijzet)tafeltjes maken. Wieltjes eronder en het is nog praktisch ook.

Boomstamvaasjes Boomstamtafeltje

 

Boomstammenprint

Behang met boomstammotief

Maar natuurlijk hoef je niet per se echte bomen in huis te gebruiken. Denk ook eens aan een brievenbus of een kapstok met geprint bomenmotief er op.

Of je kunt behang met boomstammenprint op de muur plakken. Op de slaapkamer of in de hal zijn mooie plekken om je interieur de stoere en natuurlijke look van het bos mee te geven.

 

Brievenbus met boomstammenmotief

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron foto's: MuurTotLeven.nl en Pinterest

 

 

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel