iDEAL

Betaal alle producten veilig, vertrouwd en gemakkelijk met iDEAL. 

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren.
Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank.

Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling bij onze webwinkel. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank.

Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als je internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden.

Wat kost het betalen met iDEAL?
Iedereen kan bij ons gratis betalen met iDEAL!

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug.

Meer informatie over iDEAL
Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

 

Betalen d.m.v. Bank Overboeking

Overboeking per bank betekent dat u, na het invoeren van jouw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of met een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.

Hoe werkt een overboeking?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met een Bank Overboeking wilt betalen. Je krijgt alle gegevens zoals totaalbedrag en rekening nummer. Aan de hand van deze gegevens kun je handmatig het te betalen bedrag aan ons overmaken.

Internetbankieren
Via jouw eigen bank kun je op een vertrouwde en veilige manier het geld overboeken. Met de gegevens die je van mij ontvangt (totaalbedrag, ordernummer, rekening nummer) kun je in jouw eigen betaalomgeving het geld overboeken.

 

Afterpay

Betalen middels AfterPay 

1. Plaats de bestelling zonder direct te betalen. Kies voor de betaalmethode AfterPay en het enige wat je hoeft te doen is jouw gegevens en je e-mailadres in te vullen. 
2. Nadat je de bestelling hebt ontvangen, stuurt AfterPay een factuur per e-mail. 
3. Met Afterpay kun je betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Dat is de zelfservice van AfterPay.

Gastenboek

  • 16-04-2018 - Ik ben super blij met de bestelde tuinposter. Bedankt. Ik...  lees meer
  • 20-01-2018 - Pas een prachtige foto behang besteld voor een nette prijs...  lees meer
  • 18-01-2018 - We hebben een brievenbus besteld.
    Hij is super mooi en we...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Plakhout Java € 108,70 € 89,99
© 2012 - 2018 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel