Behang Baksteen met betonlook (vanaf)

Artikel 1 van 29
€ 84,95 (inclusief btw)

Betonlook behang met baksteen

Betonlook is helemaal hip en trendy tegenwoordig. Steeds meer mensen verwerken deze look in hun interieur. En dat is niet zo gek. Betonlook past vooral goed in een stoer en robuust interieur. Daarnaast heeft het een warme uitstraling. 

Je kunt een dure aannemer over de vloer laten komen om de muur te laten stuken. Maar waarom niet zelf doen met behang? Dit vliesbehang monteer je binnen no-time aan de muur en je hebt geen geklieder met stuc. De behanglijm breng je aan op de muur en het behang plak je er zo tegen aan. Ideaal, snel klaar en een super stoere wand.

Vooral deze versie van betonlook met baksteen behang is onze favoriet!

 

Verschillende maten en materialen

Het behang ”Baksteen met beton” is verkrijgbaar in vliesbehang 122 gr/m² en in vliesbehang 152 gr/m². Het voordeel van de 152 grams is dat dit steviger materiaal is.

Daarnaast is het behang in een vierkant en brede variant verkrijgbaar, in verschillende afmetingen (bxh) t.w.:

Vierkant
192 x 192 cm
240 x 240 cm
288 x 288 cm
336 x 336 cm

Breed
288 x 190 cm
336 x 225 cm
384 x 255 cm
432 x 290 cm
480 x 320 cm

 

Mijn wand wijkt af van de standaardmaten. Wat nu?

Wij maken dit behang ook op maat. Dus als de standaardmaten niet de maten zijn waar je naar op zoek bent, dan maken we het speciaal voor jou. Tot 672 cm breed en 400 cm hoog. Geef daarvoor de maten van de muur (incl. 5 cm rondom extra) per e-mail door en wij sturen je een offerte.

Gepersonaliseerde producten zijn van het retourrecht uitgesloten.

 

Hoe wordt mijn behang geleverd?

Het vliesbehang wordt geleverd op een rol. Deze rol is voorzien van banen van 48 cm breed en van snij-/kniplijnen.
Zo kun je zelf gemakkelijk de banen knippen of snijden. Ben niet te huiverig voor het knippen. Het is heel gemakkelijk te doen. Kijk maar naar het plaatje hiernaast.

Daarnaast leveren wij een passende hoeveelheid behanglijm mee met de bestelling. 

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Dit behang wordt speciaal voor jou gemaakt. Wij hanteren geen voorraden. Dit betekent dat het iets langer duurt voor je jouw product in huis hebt. Houd rekening met 5 werkdagen (feestdagen niet meegerekend). 

 

Drukproces

Het behang printen wij bij een fabriek in Europa. Zij produceren klimaatneutraal met 100% groene stroom. Daarnaast gebruiken zij alleen gecertificeerde inkten. Hierdoor heeft de print een goede kwaliteit en is het UV- en lichtbestendig.

 

Voordelen vliesbehang

Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van papieren behang. Het grootste voordeel is dat de behanglijm op de muur aangebracht wordt en niet op het behang. Dit scheelt (het huren van) een behangtafel en geknoei en geklieder met de lijm.

Daarnaast is vliesbehang veel sterker, trekt het niet krom tijdens het snelle drogen en is het bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen.

En ben je na een tijd het motief zat, dan verwijder je de banen vliesbehang heel gemakkelijk.

 

Hoe breng ik vliesbehang aan?

Vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen doordat je de lijm op de muur smeert in plaats van op het behang. Hierdoor voorkom je gedoe en geklieder met banen die onder de lijm zitten. De banen sluiten daarbij mooi op elkaar aan. 

Ben je niet zo'n behang-ster? Raadpleeg dan de montagehandleiding. Deze wordt ook meegestuurd met de bestelling en vertelt je stap voor stap hoe je moet behangen.

 

Ondergrond voor behang

Zorg voordat je gaat behangen dat de muur vrij is van putten en obstakels. Alle oneffenheden zie je door het behang heen. En dat zou toch zonde zijn?

Zijn de muren net geschilderd of gestuct? Dan raden we aan om minimaal 3 weken te wachten alvorens het behang aan te brengen.

Heeft de muur een sterk contrasterende kleur? Grote kans dat je die door het behang heen gaat zien. Breng eerst een witte primer aan om de kleur te verbergen.

 

Materiaaleigenschappen

  • Vrij van PVC
  • Brandvertragend
  • Vliespapier / geweven papier 122 gr/m² of 152 gr/m²
  • Mat papieroppervlak

 

Prijs en verzending

De genoemde prijzen zijn incl. BTW en de verzending is gratis.

© 2012 - 2024 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel