Nieuw

Taj Mahal

Vorige Artikel 3 van 3
€ 169,00 (inclusief btw)

Taj Mahal

De Taj Mahal (paleis van de kroon) is een imposant, wit marmeren mausoleum in India. 

Shah Jahan, de vijfde heerser van het Mogolrijk, liet het grafmonument tussen 1632 en 1648 bouwen als laatste rustplaats voor zijn geliefde echtgenote Mumtaz Mahal, die in 1631 in het kraambed was overleden. Na de dood van Shah Jahan werden ook diens resten bijgezet in de graftombe.

De Taj Mahal staat niet zoals gebruikelijk in het midden van de tuin, maar op een verhoogd platform aan de oever van een rivier en domineert zo de wijde omgeving. Vier vrijstaande minaretten bezetten de hoeken van het platform en geven het bouwwerk een driedimensionale karakter. De Taj Mahal wordt geflankeerd door twee identieke – in contrasterend rood zandsteen opgetrokken – gebouwen, de moskee en het gastenverblijf. Tussen het mausoleum en de hoofdpoort van het complex ligt de tuin, die door kanalen in vier gelijke perken verdeeld.

De Taj Mahal is een van de meest herkenbare gebouwen ter wereld en een symbool van India. In 2007 werd de Taj Mahal verkozen tot een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Het gebouw wordt jaarlijks door miljoenen bezoekers bezocht. Voor velen van hen is het mausoleum vooral een romantische ode aan de liefde. Ben jij hier al eens geweest? 

 

Verschillende materialen (plexiglas, dibond, aluminium)

Plexiglas met de Taj Mahal

Plexiglas is lichter, sterker en duurzamer dan standaard dubbel glas. Het materiaal heeft een luxe en chique uitstraling en wordt voorzien van UV-prints.

Plexiglas is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is freesbaar in nagenoeg iedere vorm. Wij bieden 4 standaardmaten (60x90 cm, 80x120 cm, 100x150 cm en 120x180 cm), maar deze foto is ook zeker te bestellen in een maat en vorm (denk hierbij aan rond, ovaal, vierkant of hexagon) die jou beter past. 

Bij plexiglas heb je de keuze uit verschillende diktes, 3, 5 en 10 mm. Wij leveren standaard 5 mm. Wil je een andere dikte, vraag dan vrijblijvend de prijs op. De print wordt direct op het acrylaat aan de achterzijde geprint. Het materiaal en de print zijn krasgevoelig, door op de achterzijde te printen is er minder kans op beschadigingen.

Plexiglas ophangenPlexiglas voorbeeld

Plexiglas kan op drie manieren worden opgehangen. 

1. Met een ophangplaat aan de achterzijde (gratis)
2. Met 4 RVS afstandshouders en boorgaten in de hoeken (gratis)
3. Met een blind frame aan de achterzijde (meerprijs)

Voordelen van plexiglas

Plexiglas heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van gewoon glas.

1. Sterker dan glas
2. Minder gewicht dan echt glas
3. Duurzaam, plexiglas is doorgaans licht- en UV-bestendig en kan goed tegen allerlei weersomstandigheden

 

Dibond met de Taj MahalDibond plaat

Dibond platen zijn platen die bestaan uit drie lagen. Twee aluminium buitenlagen met daar tussen een polyethyleen laag. Dibond is een kunststof met een witte toplaag. De kleuren zijn realistisch en de foto heeft een heldere, matte en natuurlijke uitstraling.

Eén van de grote voordelen van dibond is dat het weer-, wind- en temperatuurbestendig is. 

Wij bieden 4 standaardmaten (60x90 cm, 80x120 cm, 100x150 cm en 120x180 cm) van 3 mm dik, maar deze foto is ook zeker te bestellen in een maat, dikte (4 mm) en vorm (denk hierbij aan rond, ovaal, vierkant of hexagon) die jou beter past. 

Dibond ophangen

Dibond kan op drie manieren worden opgehangen. 

1. Met een ophangplaat aan de achterzijde (gratis)
2. Met 4 RVS afstandshouders en boorgaten in de hoeken (gratis)
3. Met een blind frame aan de achterzijde (meerprijs)

 

Aluminium met de Taj MahalAluminium met foto

De aluminium plaat is 3 mm dik, stevig en makkelijk om te hangen omdat het een licht materiaal is. Het geborstelde aluminium geeft de foto een ruwe en levendige uitstraling.

Aluminium ophangen

Aluminium kan op drie manieren worden opgehangen. 

1. Met een ophangplaat aan de achterzijde (gratis)
2. Met 4 RVS afstandshouders en boorgaten in de hoeken (gratis)
3. Met een blind frame aan de achterzijde (meerprijs)

 

Prijzen en verzending

De genoemde prijzen zijn inclusief ophangplaatje of afstandhouders. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 7 werkdagen gratis te bezorgen. Wil je zo lang niet wachten dan kunnen we, tegen een meerprijs, sneller leveren.
De geschatte verzendtijd bestaat uit de tijd die we nemen om jouw fotoproduct zorgvuldig af te drukken, te maken, te verpakken en te leveren.

 

Andere ondergronden

Deze print is ook verkrijgbaar op andere ondergronden. Denk hierbij aan forex, polystyreen, hout, vliesbehang en Airtex (naadloos behang).

© 2012 - 2023 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel