Brievenbus Rustic Timber

Vorige Artikel 7 van 7
€ 119,95 (inclusief btw)

Brievenbus met maritieme uitstraling

De brievenbus "Rustic Timber" is een design brievenbus voorzien van blauwe, groene en grijze accenten. Het dessin stelt sloophout voor, uitgevoerd in eerdergenoemde kleuren. Daardoor heeft deze brievenbus een maritieme look.
De bus kan ook worden voorzien van een familienaam (op de voorklep) en een huisnummer (op de bovenklep). Klik voor die versie hier.

 

Een ruime, robuuste brievenbus

De post wordt via de bovenkant in de bus gedeponeerd. De afmeting van de sleuf is 330 mm x 35 mm. Deze sleuf is zo groot dat er C-4 enveloppen doorheen passen. De ruimte in de brievenbus en het stevige cilinderslot zorgen er voor dat de post veilig een aantal dagen in de brievenbus kan zitten. 

Aan de onderkant van de UV-bestendige brievenbus is een speciale ruimte voor de kranten. Het 'krantenvak' heeft een ruime opening aan beide zijden.

Alle accessoires om de brievenbus te bevestigen worden meegeleverd. Het montagemateriaal bevat bijpassende schroeven en pluggen. Een gedetailleerde instructie is bijgevoegd waardoor montage zeer eenvoudig is. 

 

Kenmerken

Maten
Afmeting van de brievenbus: (B) 39 cm x (H) 46 cm x (D) 13 cm
Afmetingen van de sleuf: (L) 33 cm x (B) 3,5 cm

Materiaal
- Weersbestendige UV-folie
- Solide metalen behuizing

Eigenschappen
Ruime openingen en binnenruimte
- Stevig cilinderslot
- Inclusief krantenvak
- Krasvast, vocht- en UV-bestendig

 

Levering en prijs

De brievenbus wordt geleverd met 2 sleutels en het montagemateriaal. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen. De verzending is gratis.

© 2012 - 2023 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel