Brievenbus met eigen afbeelding

Artikel 1 van 1
€ 145,00 (inclusief btw)

Een unieke brievenbus

De brievenbus zoals jij die wilt, door jou zelf samengesteld. Gebruik een mooie foto van jouw huisdier, jouw kinderen, vakantiebestemming of een (bedrijfs)logo om de brievenbus uniek te maken.

Het persoonlijk beeld plaatsen we op de voorklep. De rest van de brievenbus is dan zilverkleurig.

De afbeelding dient minimaal 2 Mb te zijn en kan na het plaatsen van de bestelling via e-mail toegezonden worden, onder vermelding van het ordernummer. Wij gaan er mee aan de slag en je ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk. 

Wil je liever eerst een proefdruk ontvangen, voordat je besteld? Dan kan ook. Geen probleem. Mail de foto of het logo naar ons en wij maken hiervan ook eerst een proefdruk.

Pas nadat er akkoord gegeven is op de proefdruk wordt de brievenbus ook daadwerkelijk gemaakt. Hou voor de levertijd een termijn aan van ongeveer 5 tot 7 werkdagen (na akkoord).

 

Kenmerken van de brievenbus

De post wordt via de bovenkant in de bus gedeponeerd. De afmeting van de sleuf is 330 mm x 35 mm. Deze sleuf is zo groot dat er C-4 enveloppen doorheen passen. De ruimte in de brievenbus en het stevige cilinderslot zorgen er voor dat de post veilig een aantal dagen in de brievenbus kan zitten. 

Aan de onderkant van de brievenbus is een speciale ruimte voor de kranten. Het 'krantenvak' heeft een ruime opening aan beide zijden.

Alle accesoires om de brievenbus aan de muur of staand (excl. paal) te bevestigen worden meegeleverd. Het montagemateriaal bevat bijpassende schroeven en pluggen. Er wordt tevens een gedetailleerde instructie bijgevoegd waardoor montage zeer eenvoudig is. 

 

Maten
Afmeting van de brievenbus: (B) 39 cm x (H) 46 cm x (D) 13 cm
Afmetingen van de sleuf: (L) 33 cm x (B) 3,5 cm

 

Materiaal
- Solide metalen behuizing

 

Eigenschappen
Ruime openingen en binnenruimte
- Stevig cilinderslot
- Inclusief krantenvak
- Krasvast en UV-bestendig

 

Levering

De brievenbus wordt geleverd met 2 sleutels en het montagemateriaal. De levertijd, na akkoord op de proefdruk, bedraagt ongeveer 5 tot 7 werkdagen. De verzending is gratis.

 

Reacties van klanten

Geplaatst door Greetje
20-09-2019

We kunnen niet wachten tot het aan de muur hangt. Dank je wel!

Brievenbus met benner sennen pups


Geplaatst door Betty
28-03-2017

Superblij met onze nieuwe brievenbus. Met dank aan Marloes en Nienke Rijsmus voor het ontwerp. Gaat een mooi plekje krijgen in Ruinerwold.
Brievenbus met eigen foto


Geplaatst door Nathalie
​17-03-2017

In het begin was ik een beetje sceptisch over de afbeelding op de brievenbus. Zou dat er wel mooi uit zien? Zou het wel goed blijven zitten? Maar ik heb er toch één besteld en ik moet mijn mening echt bijstellen. Het ziet er fantastisch uit. Het hangt nu 6 weken en ik vind het supermooi.
 


Geplaatst door Anick     
07-03-2017 |
10.25

De brievenbus hangt!!
Ze is heel mooi!!
We hebben al veel positieve reacties gehad van buren.... Heb ze jullie website doorgegeven...

Brievenbus met eigen fotoGeplaatst door Marjo
26-02-2016 | 13.11

Marloes, jouw betrokkenheid en inzet boezemen wel vertrouwen in. 
Nadat de levering van onze bestelde brievenbus met eigen afbeelding lang op zich liet wachten, een mailtje gestuurd met daarin de vraag waar de brievenbus bleef. Bleek dat er een fout was ontstaan bij de fabriek. Maar na contact werd de brievenbus in productie genomen. Een aantal dagen later was er iets mis gegaan met het leveren. De brievenbus was bij MuurTotLeven.nl afgeleverd. Het werd bijna hilarisch, maar kon er wel om lachen. Gelukkig heeft Marloes het supersnel doorgestuurd en kunnen wij nu genieten van onze brievenbus.

 

Klik hier voor meer ervaringen.

© 2012 - 2022 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel