Brievenbus Opstijgend Vliegtuig

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 119,95 (inclusief btw)

Brievenbus met vliegtuig

Op deze foto op deze brievenbus gebeurt veel. Alles stijgt op. Het vliegtuig, maar ook de zon. De gele zon en het groene, gele gras rondom de startbaan van het vliegveld staat in contrast met de brullende motoren van het vliegtuig. Op naar, misschien wel, een mooie vakantiebestemming.

 

Een ruime, robuuste brievenbus

De post wordt via de bovenkant in de bus gedeponeerd. De afmeting van de sleuf is 330 mm x 35 mm. Deze sleuf is zo groot dat er C-4 enveloppen doorheen passen. De ruimte in de brievenbus en het stevige cilinderslot zorgen er voor dat de post veilig een aantal dagen in de brievenbus kan zitten. 

Aan de onderkant van de UV- en weersbestendige brievenbus is een speciale ruimte aan voor de kranten. Het 'krantenvak' heeft een ruime opening aan beide zijden.

Alle accessoires om de brievenbus aan de muur of staand te bevestigen worden meegeleverd. Het montagemateriaal bevat bijpassende schroeven en pluggen. Er wordt tevens een gedetailleerde instructie bijgevoegd waardoor montage zeer eenvoudig is.

 

Kenmerken

Maten
Afmeting van de brievenbus: (B) 39 cm x (H) 46 cm x (D) 13 cm.
Afmetingen van de sleuf: (L) 33 cm x (B) 3,5 cm

Eigenschappen
Ruime openingen en binnenruimte
- Inclusief krantenvak
- Stevig cilinderslot

Materiaal
- Weersbestendige UV-folie
- Solide metalen behuizing

 

Levering en prijs

De brievenbus wordt geleverd met 2 sleutels en het montagemateriaal. De levertijd bedraagt ongeveer 5 werkdagen en verzending is gratis.

© 2012 - 2022 MuurTotLeven.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel